Lid worden

Het AJO is een orkest met aansprekende muziekkeuzes en frisse ideeën voor de invulling van concerten en projecten. Het AJO staat voor uitdagen en het ontwikkelen van jouw talent. En natuurlijk staat het AJO ook voor veel gezelligheid! Is je interesse gewekt? Kom een keer sfeer proeven tijdens de repetitie op vrijdagavond en ontdek hoe leuk het bij het AJO is! Heb je al gezien welke vacatures er momenteel zijn? Kijk hier voor het overzicht.

Auditie

Als je lid wilt worden van het AJO doe je een auditie van ongeveer tien minuten waarin je een stuk naar eigen keuze voorspeelt én een fragment uit het repertoire van het komende seizoen wat je wordt toegestuurd nadat je het auditieformulier hebt ingevuld. Er is een piano aanwezig in geval je een eigen begeleider meeneemt. Wil je je aanmelden, klik dan hier voor het auditieformulier. Heb je nog vragen over de audities, stel ze gerust aan onze orkestmanager Ingrid van Kesteren via orkestzaken@ajo-amersfoort.nl.

Contributie

Het lidmaatschap loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De contributie voor het seizoen 2021/2022 bedraagt € 300,- (inclusief twee repetitieweekenden).

Orkestregels

Op deze link vind je de orkestregels van het AJO.