DE DATUM VOOR DE AJO OUD-LEDENDAG IS BEKEND!

Op ZATERDAG 4 FEBRUARI 2017 staat de volgende editie van de AJO oud-ledendag op de agenda.

Aangezien de eerste oud-ledendag van april dit jaar zo ontzettend geslaagd was, willen we aan de basis niet te veel wijzigen.

Net als afgelopen keer zal er veel koffie en thee worden gedronken, nog meer worden bijgepraat en natuurlijk ook weer volop worden gespeeld. Zelfs de borrel achteraf staat weer op het programma J

Daarnaast is er ook ruimte voor jullie ideeën. Mail ons dus vooral met al je voorstellen om deze dag weer super leuk te maken. Ook als je wilt meehelpen in de organisatie, laat het ons weten!

Je kunt ons bereiken via oudleden@ajo-amersfoort.nl

De aanvang zal zijn om 10.00 uur en we verwachten om ca. 17.00 uur aan de afterparty te kunnen beginnen. Vanaf 14.00 uur is het “alleen-luisteren”- programma.

Aanmelden om mee te spelen of alleen te komen luisteren, klik dan hier

Houdt ook goed onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws rondom de oud-ledendag

 

Hopelijk tot snel,

Margret Overdijk en Alice Harrebomee

__________________________________________________________

REGISTREER JE ALS OUD-LID

Ben je nog niet in ons systeem geregistreerd?

Klik hier om je gegevens in ons systeem op te nemen.

Geregistreerde oud-leden ontvangen binnenkort een e-mail met informatie over hoe de geregistreerde gegevens te wijzigen.

En misschien een goed voornemen voor 2016, word Tientjes-vriend van het AJO…Speciaal voor oud-leden tot hun 30ste jaar.  Klik dan hier..

__________________________________________________________________

AJO oud-ledendag 2016

Afgelopen zaterdag 16 april stond volledig in het teken van de oud-leden van het AJO.

De hele ochtend werd o.l.v. Arpad Schermann intensief gerepeteerd aan “de Moldau”.
Na een meer dan voortreffelijke lunch, mede dankzij de door deelnemers meegenomen heerlijkheden, vulde de kerk zich langzaam met het “Alleen Luisteren”-publiek. Oud-leden, oud bestuursleden, voormalige hulptroepers en anderen geïnteresseerden waren ruimschoots van de partij.

Het huidige AJO trakteerde ons op een openbare repetitie, er was koffie, thee en lekkernijen en ook veel ruimte om herinneringen op te halen en nieuwe AJO-vrienden te maken. Toon (tuba) van Elswijk had al zijn AJO-foto’s verzameld en liet deze als één lange “walk down memory lane” voorbij komen.

 

De middag werd afgesloten met een, zeker gezien de korte repetitietijd, prima concert met een hele grote hoofdrol voor Hein Wiedijk, die soleerde in het klarinetconcert van Mozart o.l.v. Rolf Buijs

Na afloop werd er nog lang nageborreld in The Secret Service 

Met dank aan: Arpad Schermann, Rolf Buijs en Hein Wiedijk voor hun inzet en belangeloze medewerking, Amanda en Teun van The Secret Service voor drank en bitterballen en Henk Stokker voor de foto’s