Lustrumdag 3 juli 2022

Hoogtepunt van het lustrumjaar 2022 wordt de AJO-Lustrumdag op zondag 3 juli. Alle generaties oud-leden van het AJO zijn van harte uitgenodigd om deze dag bij te wonen. Het wordt een dag om oude muziekvrienden weer te zien, dierbare herinneringen op te halen en samen muziek te maken voor wie dat wil. Ook niet spelende oud-leden zijn van harte welkom om in de ochtend al naar de repeterende oud-ledenorkesten te komen luisteren.

Beide oud-dirigenten Qui van Woerdekom en Peter Vinken dirigeren in de ochtend ieder hun oud-ledenorkest.

Speel mee of kom gezellig luisteren naar de repetities, kom lekker lunchen en bijpraten met je oude AJO-maatjes en hoor hoe het huidige AJO in vorm is. We sluiten deze bijzondere dag samen af met een borrel. De eerste ruim 100 oud-leden hebben zich al aangemeld. voor het ochtendprogramma. Zie hier of je maatjes daar ook bij zijn.

Dagprogramma

  • Vanaf 9:30 Inloop meespelende oud-leden; niet spelers kunnen ook later aanhaken
  • 10:00-12:15 Repeteren o.l.v. je oud-dirigent, inclusief pauze
  • 12:15-12:45 Hoogtepunten van de ochtendrepetities
  • 12:45-15:00 Lunch en ontmoeten
  • 15:00-16:00 AJO Lustrumconcert
  • 16:00-17:30 Borrel

Een DEFINITIEVE AANMELDING middels onderstaande rode knop is noodzakelijk – ook voor de niet-spelers – om de organisatie goed te laten verlopen (de vooraanmelding was nog vrijblijvend). Eind mei ontvang je een mail met informatie over het downloaden van de bladmuziek en de orkestindelingen.

 

Aanmelding voor alleen concert en borrel

Wil je alleen ’s middags komen naar het concert van het huidige AJO en de aansluitende borrel, dan kun je daarvoor kaarten bestellen met behulp van de groene knop hieronder.

 

Kosten

De prijs voor het oud-ledenprogramma en de lunch bedraagt EUR 25. De prijs voor het AJO lustrumconcert en de aansluitende borrel bedraagt EUR 17,50 inclusief twee consumpties.

N.B. Gekochte kaarten kunnen niet geretourneerd worden.

Locaties

  • Oud-ledenorkesten: Het Nieuwe Eemland – Daam Fockemalaan 12, 3818 KG Amersfoort
  • Lunch, concert en borrel: Leerhotel Het Klooster – Daam Fockemalaan 10, 3818 KG Amersfoort

Orkestprogramma’s

Qui gaat naast enkele nostalgische uitsmijters als ‘Hoofdmenu’ aan een compilatie van thematisch materiaal uit zijn 25 jaar AJO werken. De verbindende muziek wordt door de Amersfoortse componist/musicus Thijs Borsten speciaal voor deze jubileumbezetting gemaakt. 

Peter zet het eerste deel uit de vijfde symfonie van Tsjaikovski op de lessenaars, aangevuld met toegiften uit de oude doos.

Nog vragen?

Mail je vraag dan naar lustrumdag2022@ajo-amersfoort.nl