Lustrumdag 3 juli 2022

Hoogtepunt

Hoogtepunt in het lustrumjaar 2022 wordt de AJO-Lustrumdag op zondag 3 juli. Alle generaties oud-leden van het AJO zijn van harte uitgenodigd om deze dag bij te wonen. Het wordt een dag om oude muziekvrienden weer te zien, dierbare herinneringen op te halen, samen muziek te maken voor wie dat wil èn te genieten van het huidige AJO.
De reünie en het concert vinden waarschijnlijk plaats in het Eemhuis, de culturele hotspot van het moderne Amersfoort. Voor deze bijzondere gelegenheid wordt de Bibliotheek van het Eemhuis omgebouwd tot concertzaal.

Voorlopig Programma

09:30 uur, Samen musiceren

Speel je nog? Speel dan mee!
Beide oud-dirigenten Qui van Woerdekom en Peter Vinken en de huidig dirigent Rolf Buijs zijn bij voldoende belangstelling graag bereid voor hun oud-orkestleden te dirigeren. Na het ouderwets intensief repeteren met je oude kluppie volgt een welverdiende beloning in de vorm van een gezamenlijke lunch en een concert met jouw eigen dirigent aan het begin van de middag. Meld je dus met zoveel mogelijk spelende oud-leden aan, zie hieronder.

12:00 uur, Gezamenlijke lunch

Lunch en ontmoeting voor álle oud-leden (ook de niet-spelende), oud-bestuursleden en oud-medewerkers.

13:30 uur, Openbare Concerten

Zaal open voor publiek.
Het huidige AJO zal zich in ieder geval presenteren met een Thema-concert. Maar wellicht spelen er ook oud-ledenorkesten olv de oud-dirigenten.

16:30 uur, Borrel

Genoeg gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje!

18:00 uur, Afsluiting

Aan de roemruchte geschiedenis van het AJO met grote optredens en internationale tournees, is dan weer een hoofdstuk toegevoegd.

Graag willen we weten of je komt, als bezoekend oud-lid of als meespelend oud-lid! Druk dan op de RODE KNOP hieronder. Dit is een vooraanmelding en verplicht je nog tot niets. Het helpt ons wel om de organisatie goed te kunnen doen, onder andere om te weten of er genoeg spelende oud-leden zijn voor een orkest met je eigen dirigent. We willen jou als oud-lid in elk geval graag op de hoogte houden. Dus we zijn blij met je gegevens, ook als je niet van de partij bent op 3 juli.

In maart 2022 volgt nog een definitieve uitnodiging, waarop je komt kan bevestigen of afzeggen.

Wil je weten wie zich al hebben vooraangemeld? Klik hier: Vooraanmeldingen AJO 60 lustrumdag

Nog vragen?

Heb je nog vragen, wil je je gegevens wijzigen, of wil je meehelpen met de organisatie van deze bijzondere dag?
Bel Hans Kattemölle (0653 649 119) of stuur een berichtje aan oud-leden@ajo-amersfoort.nl