Lustrumdag 3 juli 2022

Hoogtepunt

Hoogtepunt in het lustrumjaar 2022 wordt de AJO-Lustrumdag op zondag 3 juli. Alle generaties oud-leden van het AJO zijn van harte uitgenodigd om deze dag bij te wonen. Het wordt een dag om oude muziekvrienden weer te zien, dierbare herinneringen op te halen, samen muziek te maken voor wie dat wil èn te genieten van het huidige AJO.
De reünie en het concert vinden plaats in het Eemhuis, de culturele hotspot van het moderne Amersfoort. Voor deze bijzondere gelegenheid wordt de Bibliotheek van het Eemhuis omgebouwd tot concertzaal.

Voorlopig Programma

09:30 uur, Samen musiceren

Speel je nog? Speel dan mee!
Beide oud-dirigenten Qui van Woerdekom en Peter Vinken en huidig dirigent Rolf Buijs zijn bij voldoende belangstelling graag bereid voor hun oud-orkestleden te dirigeren. Na het ouderwets intensief repeteren met je oude kluppie volgt een welverdiende beloning in de vorm van een gezamenlijke lunch en een concert met jouw eigen dirigent aan het begin van de middag. Meld je dus met zoveel mogelijk spelende oud-leden aan, zie hieronder.

12:00 uur, Gezamenlijke lunch

Lunch en ontmoeting voor álle oud-leden (ook de niet-spelende), oud-bestuursleden en oud-medewerkers.

13:30 uur, Openbare Concerten

Zaal open voor publiek.
Het huidige AJO zal zich voor de pauze presenteren.
Surprise Concert: Het programma na de pauze blijft nog een verrassing, maar zal zeker een feestelijk karakter dragen.

16:30 uur, Borrel

Genoeg gelegenheid om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje!

18:00 uur, Sluiting

Aan de roemruchte geschiedenis van het AJO met grote optredens en internationale tournees, is dan weer een hoofdstuk toegevoegd.

Nog vragen?

Heb je nog vragen, wil je je gegevens wijzigen, of wil je meehelpen met de organisatie van deze bijzondere dag?
Bel Hans Kattemölle 0653649119 of stuur een berichtje aan oud-leden@ajo-amersfoort.nl

Als je dat niet onlangs al gedaan hebt of niet zeker bent dat je gegevens actueel of compleet zijn.

Graag willen we ook weten of je van plan bent deel te nemen aan de lustrumdag, spelend of niet-spelend. Ook als je niet als oud-lid geregistreerd wilt zijn. Dit is een vooraanmelding en verplicht je tot niets. Het helpt ons wel om te zien of er genoeg spelende oud-leden zijn voor een orkest met je eigen dirigent.