Leuk dat je voor het Amersfoorts Jeugd Orkest hebt gekozen!

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Na verzending krijg je een bevestigingsmail op het door jou opgegeven e-mailadres.

Vergeet niet om eerst een gebruikersnaam te kiezen en daarna op “Check beschikbaarheid” te klikken om te controleren of de gekozen gebruikersnaam beschikbaar is.

Zodra je aangenomen wordt bij het AJO worden je gebruikersnaam en wachtwoord geactiveerd en kun je inloggen op de AJO website.

LET OP!
Je dient “cookies” aan te hebben gezet in je browser. Als je ingevulde gegevens van het scherm na het klikken op doorgaan worden gewist, betekent dit dat “cookies” niet aanstaan!

Lukt het invullen niet goed of heb je een andere vraag?
Mail dan naar: secretaris@ajo-amersfoort.nl

Auditie formulier

De hieronder met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 
Als je je muziekschool niet kunt vinden stuur dan een mail met de gegevens van je muziekschool naar secretaris@ajo-amersfoort.nl
Ik wil vooral lid worden van het AJO omdat .....
Klik in het veld hierboven en begin de naam van je docent in te typen. Als je docent bij ons bekend is dan zullen zijn/haar gegevens getoond worden. Als je je docent niet kunt vinden stuur dan een e-mail met de gegevens van je docent naar secretaris@ajo-amersfoort.nl en vul de tekst: "ik zal de gegevens van mijn docent mailen" in dit veld in.
Als je je docent niet in ons bestand hebt kunnen vinden in het vorige veld (huidige docent) vul hier dan de volgende gegevens van je docent in:
Voornaam
Achternaam
e-mailadres
telefoonnummer
Vorige en huidige orkesten, vermeld s.v.p naam orkest en periode
 

Door het versturen van dit formulier bevestig ik dat ik kennis heb genomen van de orkestregels.