Al ruim 50 jaar heeft het Amersfoorts Jeugd Orkest (AJO) een plek in de top 3 van de Nederlandse jeugdsymfonieorkesten. Terwijl de financiële steun van bedrijven en overheden terugloopt, wil het AJO zijn muzikale dromen onverminderd blijven waarmaken. Hierdoor wordt het belang van particuliere giften groter. Wij zijn dan ook op zoek naar u! Met uw financiële steun draagt u bij aan de muzikale ontwikkeling van getalenteerde jeugd uit Amersfoort en omstreken. Voor grotere evenementen zoals repetitieweekenden,nationale en internationale concoursen, festivals en tournees zijn wij afhankelijk van de bijdrage van onze Vrienden.

Graag nodigen wij u dan ook uit Vriend van het AJO te worden en zo het tempo erin te houden. U heeft keuze uit vijf tempi:

Adagio

€25 per jaar

Andante

€35 per jaar

Allegro

€65 per jaar

Vivace

€95 per jaar

Maestoso

een door u zelf te bepalen bedrag voor minimaal 5 jaar en voor 125% aftrekbaar

Bij ieder tempo horen verschillende privileges. Oud-leden van het AJO kunnen Tientjesvriend worden.

Met een eenmalige Staccatostorting zijn wij natuurlijk ook zeer geholpen. Dat kan ook als bijdrage met een specifieke bestemming, het AJO-Instrumentenfonds (nieuw). U kunt ook overwegen dat als Nalatenschap te doen door een bepaling daarover in uw testament op te nemen. Op de pagina “Aanmeldingsformulier” lichten wij dat graag toe.

Vanzelfsprekend bent u, alvorens tot steun te besluiten, van harte welkom een repetitieavond te bezoeken, die elke vrijdag avond plaatsvindt tussen 19:00u en 22:00u in de Sint Franciscus Xaveriuskerk aan ’t Zand te Amersfoort. U kunt binnenlopen wanneer het u past, de sfeer proeven, een indruk krijgen van de muziek die het AJO speelt en op welk niveau het orkest speelt.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw gift!

Mede namens dirigent, orkestleden en AJO-bestuur,

Arjen Kranendonk,
voorzitter Stichting Vrienden van het AJO

Kies nu uw eigen tempo: klik hier.