Kom naar jubileum dubbelconcert 3 en 5 juli 2017

Terug naar vorige pagina

Dit jaar bestaat het AJO 55 jaar. Dat wordt o.a. gevierd met een uitwisseling met een Spaans Jeugdorkest, het Orquesta de Jóvenes de la Provincia de Alicante (OJPA), o.l.v. Francisco Maestre. Het OJPA behoort tot de beste jeugdsymfonieorkesten in Spanje. Het OJPA geeft een gratis gastconcert op 3 juli in de St. Franciscus Xaveriuskerk in Amersfoort.

Op 5 juli wordt het AJO jubileum gevierd met een bijzonder jubileumconcert op de prachtige concertlocatie van de Kunstlinie in Almere, samen met het OJPA. Elk orkest zal eigen stukken spelen en er wordt ook gezamenlijk gemusiceerd, met 130 orkestleden op een podium! Het AJO staat onder leiding van dirigent Rolf Buijs.

Op beide data zal het 14-jarige Spaanse talent Arnau Moncunill soleren op viool in het beroemde vioolconcert van Max Bruch.

PROGRAMMA 3 juli 2017 Aanvang 20:15u, St. Franciscus Xaveriuskerk, Amersfoort

Beethoven Ouverture Coriolan
Bruch Vioolconcert (Solist: Arnau Moncunill)
Borodin Polovetzer Dansen
Márquez Danzón nr. 2
Navarro Libertadores

De toegang is gratis, er wordt wel een vrijwillige bijdrage na afloop gevraagd. Verzocht wordt om via de bestellink plaatsen te reserveren. Voor meer informatie en plaatsen reserveren, klik hier.

Mocht u toch een blijk van waardering willen geven, doe dat dan met een bijdrage aan onze crowdfundingactie. Daarmee helpt u ons om een tegenbezoek van het AJO aan Alicante deze zomer mogelijk te maken, DONEER hier

PROGRAMMA 5 JULI 2017 Aanvang 20:00u, Kunstlinie Almere Flevoland.

AJO
Ravel Rapsodie Espagnole
Wagenaar Saul & David
Rimsky-Korsakov Capriccio Espagnol

OJPA
Bruch Vioolconcert (Solist: Arnau Moncunill)

AJO + OJPA (130 spelers)
Borodin Polovetzer Dansen
Navarro Libertadores

Toegang: € 16,50
t/m 18/student/CJP € 12,50
t/m 14 gratis

Voor meer informatie en kaarten bestellen, klik hier.